You are here

O Nama

Ova stranica nastala je u okviru inicijative izrade Strategijskih smjernica za unapređenje prevencije i liječenja poremećaja hranjenja u Republici Hrvatskoj, pod pokroviteljstvom Ureda za zdravstvo grada Zagreba. Inicijativu su u prosincu 2011.pokrenuli stručnjaci sada okupljeni u Centru za poremećaje hranjenja BEA i TACSO projekt u Hrvatskoj, te je osnovana radna grupa od predstavnica i predstavnika slijedećih dionika: zdravstvene institucije, javna uprava, privatni terapeuti, odgojno-obrazovne institucije, mediji, roditelji oboljelih i organizacije civilnog društva.

Stranica www.anoreksija-bulimija.info želi na javnom servisu objediniti institucije, organizacije i stručnjake koji se bave liječenjem, savjetovanjem i pružanjem podrške oboljelima od anoreksije, bulimije i nespecifičnog poremeća hranjenja (uključivo kompulzivno prejedanje). Molimo Vas da nas kontaktirate ukoliko primijetite netočan sadržaj ili želite dodati instituciju/ organizaciju/ privatnog terapeuta na popis ( info@anoreksija-bulimija.info ).

Napomena* Autorice ove web stranice nemaju uvid u kvalitetu rada svakog pojedinog stručnjaka navedenog na popisu. Savjetujemo Vam potražiti oblik liječenja koji Vam najviše odgovara.